SPIT expediază somațiile de plată. Persoanele fizice și juridice care nu își achită debitele vor fi executate silit

Site-ul SPIT Constanța
Site-ul SPIT Constanța

Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța expediază, începând de astăzi, 9 mai 2017, somațiile de plată în cuprinsul cărora sunt înscrise debitele neachitate la termenele scadente 30 septembrie 2016 și 31 martie 2017.

Numărul total al somațiilor este de 54.975, din care 50.649 pentru persoane fizice (92% din total) şi 4.326 pentru persoane juridice (8% din total).

În cazul neachitării în termen de 15 zile de la comunicarea somației, se vor lua măsurile de executare silită constând în popriri pe sumele disponibile și / sau sechestre asupra bunurilor mobile / imobile.

Instituția recomandă cetățenilor să nu ia în considerare somațiile dacă, la data primirii, sumele ce fac obiectul acestora sunt achitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*