SPIT Constanța a trimis înștiințările de plată. Mai ai două săptămâni în care poți să beneficiezi de reducere la plata taxelor și impozitelor

Sediul SPIT Constanța, Agenția 6Sediul SPIT Constanța, Agenția 6

Serviciul Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța aduce la cunoștința contribuabililor că s-a finalizat campania de expediere a înștiințărilor de plată.

Dacă, din diverse motive, există contribuabili care nu au intrat în posesia înștiințărilor de plată și doresc să beneficieze de bonificația de 10% pentru persoanele fizice și 5% pentru persoanele juridice din cuantumul impozitului pe clădiri, teren, respectiv mijloace de transport, pot opta pentru următoarele modalități de plată:

– Online, integral sau în 5 rate egale, prin programul BT, pe site-ul www.spit-ct.ro sau accesând direct link-ul https://etax.spit-ct.ro/; prin intermediul aplicației Etax Mobile;
– prin Serviciul Direct Debit – Banca Transilvania;
– prin Internet Banking, prin ordin de plată predefinit pe canal electronic-Banca Transilvania;
– Prin intermediul cardului bancar la ghişeele agențiilor fiscale integral sau în 5 rate egale (BT, Garanti);
– Prin ordin de plată, beneficiar Primăria Municipiului Constanța– cod fiscal 4785631.
– Prin numerar: la toate oficiile Poșta Română, staţiile OMV-Petrom din Municipiul Constanţa, prin serviciul Westaco Express, agenţiile băncii Garanti Bank și agenţiie fiscale SPIT.

Adauga valoare acestui articol "SPIT Constanța a trimis înștiințările de plată. Mai ai două săptămâni în care poți să beneficiezi de reducere la plata taxelor și impozitelor"

Ai ceva de spus?

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*


Inline
Constanta News
Inline
Constanta News