Consilierii locali ai municipiului Constanța au fost convocați în ședință extraordinară

Ședință Consiliu Local Constanța. FOTO Cătălin SCHIPOR

Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanţa a convocat Consiliul Local al municipiului Constanţa în şedinţă extraordinară, pentru a supune la vot trei proiecte de hotărâri.

Consiliul local al municipiului Constanţa este convocat în şedinţă extraordinară, luni, 18 noiembrie, începând cu ora 11.00, în sala „Remus Opreanu” a Consiliului Judeţean Constanţa.

Proiectul ordinii de zi:

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului „Acces și mobilitate pietonală în zona centrală a municipiului Constanța” și a cheltuielilor aferente;
  2. Proiect de hotărâre privind modificarea art. 3 din HCL nr. 442/2019 privind aprobarea proiectului „Creșterea eficienței energetice a imobilului Teatrul de Stat, Constanța” și a cheltuielilor aferente;
  3. Proiect de hotărâre privind stabilirea duratei efective a concediului suplimentar de odihnă pentru personalul din cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța;

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*