SPIT Constanța împlinește 22 de ani

Sediul SPIT Constanța. FOTO SPIT Constanța

Serviciul Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța aniversează astăzi, 2 noiembrie, 22 de ani de funcționare cu succes în sectorul public, unde angajamentul continuu este de a oferi excelență și inovație.

În semn de apreciere, conducerea SPIT Constanța transmite mesajul de mulțumire tuturor părților interesate, care au contribuit la menținerea calității de lider de performanţă, în sectorul instituţiilor publice:

“Munca și experiența angajaților au jucat un rol esențial în dezvoltarea serviciilor și suntem recunoscători fiecărui angajat care a făcut și face parte din această echipă, plină de provocări, unde eforturile colective reflectă realizările de până acum. SPIT Constanța își extinde recunoștința și față de contribuabili, fără de care, evoluția instituţiei în ultimele două decenii, nu ar fi fost posibilă”. 

SPIT Constanța, instituția unde calitatea definește serviciile publice oferite!

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*