SPIT Constanța: Astăzi este ultima zi în care contribuabilii pot beneficia de anularea majorărilor de întârziere

SPIT Constanța pune la dispoziția contribuabililor mai multe modalități de plată a impozitelor și taxelor locale

Serviciul Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța reamintește constănțenilor care au obligații de plată la bugetul local restante la data de 31 martie 2020, inclusiv, faptul că pană astăzi, 15 decembrie, inclusiv, pot beneficia de anularea majorărilor de întârziere aferente obligațiilor fiscale principale restante.

Pentru a beneficia de această facilitate fiscală contribuabilii trebuie să îndeplinească următoarele cerințe:

  1. să achite toate obligațiile bugetare principale restante la 31 martie 2020 inclusiv, până la data depunerii cererii de anulare a accesoriilor;
  2. să achite toate obligațiile bugetare principale și accesorii cu termene de plată cuprinse între data de 1 aprilie 2020 și data depunerii cererii de anulare a accesoriilor, inclusiv;
  3. să depună o cerere de anulare a accesoriilor după îndeplinirea în mod corespunzător a condițiilor prevăzute mai sus, dar nu mai târziu de 15 decembrie 2020.

Debitorii care vor să beneficieze de anularea obligațiilor bugetare accesorii pot depune o notificare cu privire la intenția lor și își pot achita debitul și în mod eșalonat până cel târziu astăzi, 15 decembrie 2020.

Cererile și notificările pot fi depuse la ghișeele SPIT, trimise prin e-mail sau prin poștă la următoarele agenții fiscale:

  • Agenția fiscală nr.1, Centrul Comercial TOM, stand B6b, e-mail: ag1@spit-ct.ro;
  • Agenția fiscală nr.2, Strada Nicolae Grindeanu, nr.66, e-mail: ag2@spit-ct.ro;
  • Agenția fiscală nr.3, Strada Sulmona, nr.22, e-mail: ag3@spit-ct.ro;
  • Agenția fiscală nr.4, Strada Badea Cârțan nr. 3, e-mail: ag4@spit-ct.ro;
  • Agenția fiscală nr.5, Bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116C (City Park Mall), e-mail: ag5@spit-ct.ro;
  • Agenția fiscală nr. 6 , Bd. Tomis nr. 112, e-mail: ag6@spit-ct.ro.

Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța recomandă contribuabililor să evite în această perioadă deplasarea la ghișeele instituției și să utilizeze serviciile online disponibile pe site-ul www.spit-ct.ro.

Operațiunile rezolvate în cadrul agențiilor fiscale se pot realiza și de la distanță, prin intermediul metodelor electronice, mai simplu, mai rapid, mai prudent.

Pentru rezolvarea problemelor fiscale, SPIT Constanța a implementat și serviciul gratuit programări online. Accesând linkul https://etax.spit-ct.ro/Autentificare.aspx#tabProgramariOnline, constănțenii își pot alege ziua și ora la care doresc să se prezinte la ghișeu dar și agenția fiscală la care vor să se deplaseze.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*