Primăria Medgidia începe luni, 11 aprilie, distribuirea tichetelor sociale pentru persoanele defavorizate

sediul primaria medgidia
Primăria Medgidia

Primăria Municipiului Medgidia va acorda începând de luni, 11 aprilie, tichete sociale în valoare de 50 lei/ beneficiar, pentru mai multe categorii de persoane defavorizate din oraș și din localitățile Valea Dacilor și Remus Opreanu.

Potrivit reprezentanților instituției, este vorba despre:

  1. pensionarii sistemului public de pensii ale căror drepturi obținute din pensie sau după caz, din pensii cumulate se află la valoarea de maxim 1.000 lei/ lună;
  2. persoanele cu handicap grav sau încadrate în gradul I de invaliditate, adulți și copii neinstituționalizați, persoanele cu handicap accentuat sau încadrate în gradul II de invaliditate, adulții și copiii neinstituționalizați, persoane cu handicap mediu și ușor sau încadrate în gradul III de invaliditate, adulții și copiii neinstituționalizați.

Distribuția tichetelor se va face de luni până joi între orele 08.00 – 16.30, iar vinerea între orele 08.00 – 14.00, din următoarele locații:

  • de la Biroul de Ajutor Social din Curtea Primăriei Municipiului Medgidia – pentru pensionari;
  • din casieria instituției (camera 16) – pentru persoanele cu handicap.

Predarea tichetelor sociale se va efectua în baza actului de identitate. Informații suplimentare se pot solicita la numărul de telefon 0241/812.300, interior 131 și 129.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*