Spectacolul “Romeo și Julieta” încheie stagiunea la Teatrul Național de Operă și Balet “Oleg Danovski” din Constanța

"Romeo si Julieta" la Teatrul National de Opera si Balet "Oleg Danovski". FOTO: Adrian Mergian
"Romeo si Julieta" la Teatrul National de Opera si Balet "Oleg Danovski". FOTO: Adrian Mergian

Spectacolul “Romeo si Julieta” va fi pus in scena duminica, 28 Mai, la Teatrul National de Opera si Balet “Oleg Danovski” din Constanta. Spectacolul mentionat incheie stagiunea.

La Gala Operelor Nationale din Romania, spectacolul “Romeo si Julieta”, a castigat premiul pentru “Cel mai bun spectacol de balet clasic”, iar Horatiu Chereches a fost desemnat cel mai bun coregraf de balet clasic, pentru spectacolul “Romeo si Julieta”.

Din distributie fac parte: Adrian Mihaiu, Irina Ganea Mihaiu, Horatiu Chereches, Keito Shimomura, Shigeyuki Kondo, Bogdan Barsanescu.

Rezervari pot fi facute la 0241.481.460 sau 0723.882.987.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*