Spectacolele „Marea și Muzica” și „O Sole Mio” sunt oferite, gratuit, publicului constănțean

Spectacolele „O Sole Mio” și „Magic Swing” se joacă în acest weekend în aer liber. FOTO Primăria Constanța
Spectacolele „O Sole Mio” și “Musica Sempre Libera” se joacă în acest weekend în aer liber. FOTO Primăria Constanța

Seria evenimentelor culturale în aer liber organizate de Teatrul Național de Operă și Balet ”Oleg Danovski” continuă cu spectacolele „Marea și Muzica” și „O Sole Mio”, care vor fi prezentate pe terasa instituției de cultură, sâmbătă, 13 iunie și duminică, 14 iunie, începând cu ora 20.00.

Pentru ca evenimentele să se desfășoare în condiții optime, traficul rutier va fi restricționat, sâmbătă și duminică, în intervalul orar 14.00 – 22.00, pe aleea delimitată de strada Ștefan cel Mare și Teatrul Național Operă și Balet „Oleg Danovski”.

„Marea și Muzica”, reprezintă un concert de bijuterii muzicale instrumentale. Vor evolua soliștii: Sebastian Tegzeșiu vioară , Carmen Simion vioară, Rodica Nurla vioară, Ioana Crudu vioară, Dumitru Porcescu vioară, Adeline Penescu violă, Simion Crudu violă, Anca Scarlat violoncel, Vladislav Zodieru contrabas, Cristina Tegzeșiu, Natalia Gribinic pian, Dan Simion percuție, Sergiu Rotari percuție, Alexandru Feraru percuție, Veaceslav Ghilescu trompetă, Sorin Mustățea trompetă, Nicolae Gribinic corn, Dorin Ioan trombon, Iurie Postolache tubă. În program sunt incluse lucrări din creația compozitorilor: Händel, Marcello, Mozart, Kreisler, Ceaikovski, Porumbescu, Zivkovic, Verdi, Wagner.

Duminică, 14 iunie, aveți ocazia să revedeți spectacolul de canzonete intitulat „O Sole Mio”. Corpul de soliști este format din: Mădălin Băldău, Raluca Dărăban, Gabriela Dobre, Ionela Duma, Doru Iftene, Mihaela Ionescu, Lucia Mihalache, Bogdan Ocheșel, Cristian Parmac, Silvia Simionescu, Stela Sîrbu, Daniela Vlădescu.

Evenimentele vor fi organizate săptămânal, sâmbăta și duminica, de la ora 20.00, în aceeași locație, până în data de 31 august. Accesul publicului la reprezentațiile din acest weekend este gratuit.

În perimetrul asigurat de organizatori în parcul din fața Teatrului Național de Operă și Balet ”Oleg Danovski” este permisă participarea spectatorilor în limita scaunelor puse la dispoziție, capacitatea spațiului rezervat spectatorilor fiind de 84 locuri pe scaune. Spectacolele se vor desfășura cu respectarea reglementărilor privind prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-COV-2 și pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranță sanitară în domeniul culturii.

Potrivit organizatorilor, singurele motive de anulare a evenimentelor sunt condițiile meteo neprielnice, sau participarea instituției de cultură la alte evenimente organizate în aceleași zile în alte locații din Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*