Spectacol interactiv pentru cei mici. Cenuşăreasa, la Harlequin

Cenușăreasa cu Trupa Suflețel
Cenușăreasa cu Trupa Suflețel

Trupa Suflețel prezintă spectacolul interactiv CENUȘĂREASA, o fantezie muzicală după Charles Perrault.

Un spectacol gustat din plin de copii de toate vârstele. Unul dintre cele mai frumoase basme ale copilăriei, în care fața cu suflet bun este nedreptățită de mamă și surorile ei vitrege, însă cu ajutorul Zânei, nasa ei, reușește să ajungă la bal. Astfel e găsită de prinț, cel care o va iubi cu adevărat și o va face fericită.

„Am respectat povestea clasică, dar am construit totul pe ideea că visele se împlinesc atunci când crezi în ele. Vino să petreci clipe de vis cu toată familia. Cele mai bune preparate pentru o masă de prânz excelentă și o piesă de teatru de păpuși cu adevărați profesioniști în arta sufletului“, spune Mădălina Petrencu, manager Trupa Suflețel.  

Show-ul are loc Sâmbătă, 18 martie, începând cu ora 11.00 la restaurant Harlequin Mamaia. Rezervările se fac la 0766 400 181, iar prețul unui bilet este de 25 lei/persoană.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*