Spectacol în avanpremieră pe scena Teatrului pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare”

„Prințesa care sforăia”, pe scena Teatrului pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare”.

Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” prezintă în avanpremieră, sâmbătă, 02 iulie, de la ora 12.00, spectacolul „Prințesa care sforăia”, de Mihai Ignat, poet și dramaturg contemporan.

Spectacolul cu actori este dedicat publicului începând cu vârsta de 10 ani. Regia artistică și versiunea scenică a textului îi aparțin regizorului Traian Șoimu, iar scenografia spectacolului a fost realizată de Oana Drăghici. Muzica spectacolului a fost compusă de Vlad Crețu.

Piesa prezintă, într-un mod plin de savoare, povestea unei „Prințese Desăvârșite”, de fapt o prințesă mofturoasă și răzgâiată. Alături de ea, ca în orice poveste, spectatorii îi vor întâlni pe Rege, Regină, Guvernanta, Sfetnicul, Vraciul, Prințul de Aur, Prințul Diamantelor și Prințul de Platină, cei doi Halebardieri care o păzesc cu strășnicie și, bineînțeles, un Făt-Nefrumos, care „nu e frumos – dar nici urât”.

În distribuție: Cătălina Oțeleanu, Inga Marcu, Adi Gheo, Clara Ghiuvelechian, Daniel Minciună, Lică Gherghilescu, Sergiu Bucur, Andrei Stroescu, Tiberiu Roșu, Dan Cojocaru, Grațian Prisacariu, Emanuel Cristoiu, Cristian Mitescu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*