Șoferul vitezoman din Mamaia, care era băut și drogat, arestat preventiv pentru 30 de zile

Sediul Parchetul Tribunalului si Judecatoriei Constanta. FOTO Catalin Schipor

Șoferul care a circulat cu viteza de 161 km/h în Mamaia și care era băut și drogat, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

”La data de 15.05.2024, în jurul orei 00:17, inculpatul P.S. a fost filmat cu aparatul radar de către un echipaj de poliţie rutieră în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Mamaia din staţiunea Mamaia cu o viteză de 161 km/h, pe un sector de drum cu limita de 60 km/h.

Inculpatul nu a oprit la semnalul poliţiştilor, autoturismul său fiind urmărit şi blocat în traficul rutier după ce a mai parcurs o distanţă de aproximativ 3 km. După oprire, inculpatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, precum şi cu aparatul drugtest, ce a relevat o valore pozitivă pentru amfetamină.

Cu ocazia verificărilor s-a constatat că inculpatul P.S. deţine permis de conducere emis de autoritățile din Ucraina, însă are suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, el fiind cercetat în calitate de suspect într-un alt dosar penal, pentru săvârşirea unei alte infracţiuni de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice” – Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța.

Cercetările sunt efectuate în continuare de către organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare din cadrul IPJ Constanța – Serviciul Siguranţă Rutieră, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

La data de 16.05.2024 judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța a admis propunerea procurorului de caz, dispunând luarea măsurii arestului preventiv, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 16.05.2024, până la data de 14.06.2024 inclusiv, față de inculpatul P.S.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*