Șoferii constănțeni nu mai pot staționa pe strada I.G Duca, tronsonul cuprins între strada Țepeș Vodă și bulevardul Mamaia

Șoferii constănțeni nu mai pot staționa pe strada I.G Duca. FOTO DGPL Constanța

Polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice desfășoară zilele acestea o campanie de informare privind circulația rutieră în zona centrală a Constanței, în special pe strada I.G Duca.

Astfel, pe segmentul de drum cuprins între strada Țepeș Vodă și bulevardul Mamaia șoferii nu mai pot opri/staționa și de aceea oamenii legii vin în sprijinul acestora pentru a le aduce la cunoștință noile măsuri instituite.

„De săptămâna viitoare, conducătorii auto care nu respectă semnificația indicatoarelor rutiere vor fi sancționați contravențional cu puncte de amendă și puncte de penalizare. Recomandăm participanților la trafic să conducă preventiv și să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră”, au transmis reprezentanții DGPL Constanța.

Cetățenii sunt rugați să ne semnaleze în continuare orice fapte care contravin legislației în vigoare la numerele de telefon 0241/484.205 și 0341/922 sau la adresa de mail politia.locala@primaria-constanta.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*