Șofer lăsat fără permis după ce a fost prins de polițiștii constănțeni gonind cu peste 150 km/h pe DN 2A

Acțiuni pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. FOTO IPJ Constanța

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța, împreună cu polițiști ai Serviciului Rutier Ialomița, au desfășurat miercuri, 7 aprilie, o acțiune pentru prevenirea și combaterea încălcării normelor rutiere privind viteza de deplasare, pe DN 2A, sectorul de drum cuprins între localitatea Crucea – județul Constanța, și orașul Țăndărei – județul Ialomița.

În urma activităților, polițiștii rutieri constănțeni au aplicat 48 de sancțiuni contravenționale, dintre care 20 pentru depășirea limitei legale de viteză, în valoare totală de aproximativ 22.500 de lei. Totodată, au fost reținute 13 permise de conducere, dintre care 10 pentru depășirea cu peste 50 km/h a vitezei legale.

Astfel, în jurul orei 10.20, polițiștii rutieri au identificat un bărbat, de 37 de ani, care a condus un autoturism pe DN 2A cu viteza de 152 km/h într-o zona cu limita de 100 km/h. Bărbatul a fost sancționat contravențional, totodată fiindu-i reținut permisul de conducere pentru 90 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*