Șofer depistat într-o stare de ebrietate vecină cu coma, pe o stradă din Valu lui Traian

Dosare penale pentru doi bărbați depistați la volan într-o stare avansată de ebrietate. FOTO IPJ Constanța

Doi constănțeni s-au ales cu dosare de cercetare penală după ce au fost depistați de polițiști în timp ce conduceau vehicule într-o stare avansată de ebrietate.

Astfel, potrivit IPJ Constanța, în dimineața zilei de joi, 9 septembrie, în jurul orei 02.45, polițiști din Medgidia au identificat un bărbat de 31 de ani care a condus un autoturism pe strada Silozului din municipiu în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Totodată, cu câteva ore mai devreme, polițiști ai Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 55 de ani, care a condus un autoturism pe strada Islazului din localitatea Valu lui Traian, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 2,22 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*