Șofer depistat cu o viteză de 161 km/h în Mamaia. Erau băut și drogat și a refuzat să oprească la semnal

Mașină de Poliție

Un șofer a fost depistat când circula cu o viteză de 161 km/h în Mamaia, iar polițiștii au stabilit că era băut și drogat. De asemenea, el a fost urmărit fiindcă refuzase să oprească la semnal.

„Alcool, pozitiv la psihoactive, lipsă asigurare, viteză 161 km/h în Mamaia, permis suspendat, neoprire la semnal, urmărit în trafic, refuz de recoltare de probe biologice… aproape că le-a bifat pe toate.

Colegii noștri de la Serviciul Municipal de Siguranță Rutieră l-au blocat în trafic după ce a fost urmărit câțiva kilometri.

Ulterior, individul a bifat și un dosar penal, iar, datorită colegilor noștri, s-a debifat un pericol din trafic”, a postat pe Facebook IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*