Șofer cu alcoolemie de peste 2 mg/l alcool pur în aerul expirat, depistat de polițiști în Constanța

Etilotest - test alcoolemie. FOTO IPJ Constanța

Un șofer cu o alcoolemie de peste 2 mg/l alcool pur în aerul expirat a fost depistat de polițiști pe o stradă din municipiul Constanța.

La data de 13 ianuarie, în jurul orei 18.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 50 de ani, care a condus un autoturism pe strada Dezrobirii din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 2,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*