Șofer bănuit că a consumat substanțe psihoactive, depistat în Mangalia

Acțiune a polițiștilor în Mangalia. FOTO IPJ Constanța

Un șofer bănuit că a consumat substanțe psihoactive a fost depistat în Mangalia.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 5 noiembrie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Mangalia – Biroul Rutier au desfășurat o acțiune pentru prevenirea consumului și traficului de droguri sau alte substanțe interzise.

Astfel, în jurul orei 20.30, polițiștii au efectuat semnal regulamentar de oprire șoferului unui autoturism, care se deplasa pe D.N. 39.

La volanul acestuia a fost identificat un bărbat, de 26 de ani, iar, pe locul pasagerului, un bărbat, de 27 de ani.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, unde a refuzat recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În urma efectuării controlului vehiculului, în interiorul acestuia a fost descoperit un pliculeț ce conținea o substanță susceptibilă a avea efecte psihoactive.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală, care a fost înaintat polițiștilor Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate, potrivit competenței.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*