VIDEO Șofer amendat cu 1.000 de lei după ce a fost prins de polițiștii locali în timp ce executa drifturi în parcarea publică de la Poarta 1

Amendat cu 1.000 de lei după ce a fost prins în timp ce executa drifturi în parcarea de la Poarta 1

Un conducător auto a fost surprins marți, 24 mai, în flagrant, de polițiștii locali, în timp ce executa drifturi cu un autoturism în parcarea publică și monitorizată video de la Poarta 1.

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală (DGPL) Constanța l-au sancționat contravențional, cu suma de 1.000 de lei, pe șoferul care din spirit de bravadă sau teribilism a pus în  pericol viața participanţilor la trafic.

„Oamenii legii le reamintesc teribiliștilor că drifturile și turatul motoarelor în scop de amuzament sunt interzise. Nu uitați faptul că zonele publice sunt monitorizate video și puteți fi surprinși în momentul săvârșirii unor fapte antisociale. Șoferii care fac drifturi ilegale își pun în pericol viața, dar și pe a celor din jur, pentru că aceste manevre atrag întotdeauna mulți curioși ce pot deveni cu ușurință victime”, au transmis reprezentanții DGPL Constanța.

Aceștia roagă cetățenii să semnaleze orice fapte care contravin legislației în vigoare la numerele de telefon: 0241/484.205 și 0341.922 – Dispecerat Direcția Generală Poliția Locală Constanța sau la adresa de mail: politia.locala@primaria-constanta.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*