Societatea Națională Nuclearelectrica – SNN vine în sprijinul cetățenilor din Cernavodă cu sponsorizări în valoare de 1.846.868 lei

Podul Sfânta Maria din Cernavodă. FOTO Adrian Boioglu

Societatea Națională ”NUCLEARELECTRICA” S.A derulează în prezent o campanie amplă de responsabilitate socială corporatistă, aprobată prin decizia Consiliului de Administrație al SN Nuclearelectrica SA nr. 130/27.08.2019, o campanie responsabilă și implicată la nivelul comunității locale în vederea îmbunătățirii condițiilor de trai, a accesului la educație și la servicii medicale de înaltă calitate.

Colaborarea dintre actualii factori decidenți ai Administrației Publice Locale și ai SNN, s-a concretizat în cursul zilei de 29 noiembrie, prin semnarea celor 3 contracte de sponsorizare, în valoare totală de 1.846.868 ron, după cum urmează:

Primul contract de sponsorizare semnat între ”SNN” și Orașul Cernavodă are ca obiect modernizarea locului de joacă și a spațiului de relaxare dotat cu fântână publică arteziană situat la intersecția străzilor Nicolae Titulescu și Crișan iar suma finanțată de către SNN este de 615.238 ron.

Cel de-al doilea contract de sponsorizare semnat de asemenea între ”SNN” și Orașul Cernavodă are ca obiect achiziționarea a 500 de bănci de odihnă ce vor fi amplasate în orașul Cernavodă în vederea îmbunătățirii confortul urban, iar suma acordată prin sponsorizare de către SNN este de 236.630 ron.

Cel de-al treilea contract de sponsorizare semnat între SNN și Spitalul Orășenesc Cernavodă, instituție subordonată Administrației Publice Locale are ca obiect dotarea Spitalului Orășenesc Cernavodă cu un mamograf cu tomosinteză, 2 monitoare pentru funcții vitale, 2 electrocardiografe și 1 defibrilator, iar suma acordată de către SNN pentru achiziționarea echipamentelor medicale este de 995.000 ron.”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*