Societatea de Termoficare anunță că nu poate furniza apă caldă pentru aproximativ jumătate dintre abonații din Constanța

Termoficare Constanta a anunțat sâmbătă, 29 octombrie, că lucrarea de conectare a noilor conducte magistrale nu s-a finalizat în seara zilei de vineri, 28 octombrie, așa cum își propusese constructorul.

De asemenea, la manevre s-a blocat o vană pe rețeaua de transport, iar din aceste cauze nu se poate furniza deocamdată apă caldă în zona cuprinsă între Far, Casa de Cultură, Dacia și Centru – Peninsulă.

„Vom comunica informații suplimentare cu privire la reluarea furnizării pe măsură ce situația se va modifica, întrucât se lucrează și azi. În restul orașului se furnizează apa caldă. Vă mulțumim de înțelegere și ne cerem scuze consumatorilor noștri afectați de aceste lucrări tehnologice”, au transmis reprezentanții societății.

Persoanele afectate au la dispoziție numărul de telefon al Dispeceratului Societății de Termoficare Constanța: 0241/616.792.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*