Scandal provocat la Târgul de Crăciun din Constanța de un grup de persoane fără certificat verde

Scandal provocat la Târgul de Crăciun de un grup de persoane fără certificat verde. FOTO Primăria Constanța

Un grup restrâns de bărbați și femei a provocat un scandal teribil, în seara zilei de vineri, 3 decembrie, în parcul Arheologic din Constanța. Oamenii nu au ținut cont de copiii care se aflau în târgul de Crăciun și au forțat gardurile montate de autorități, au dărâmat o parte dintre ele și s-au încăierat cu forțele de ordine.

Potrivit reprezentanților Primăriei Constanța, persoanele respective nu ar fi ținut cont de nimic în încercarea lor disperată de a intra în Târgul de Crăciun fără a avea certificatul verde.

„Nu i-au împiedicat nici privirile speriate ale copiilor prezenți în parc și nici lacrimile acestora. În timp ce ei provocau acest circ și forțau gardurile, constănțenii responsabili așteptau în ordine sa intre în parc”, au precizat sursele citate.

Scandal provocat la Târgul de Crăciun de un grup de persoane fără certificat verde. FOTO Primăria Constanța

Forțele de ordine au intervenit în câteva momente și liniștea a fost restabilită.

Scandal provocat la Târgul de Crăciun de un grup de persoane fără certificat verde. FOTO Primăria Constanța

„Din păcate, ceea ce se anunța o seară de poveste, s-a terminat cu lacrimi în ochi pentru copiii martori la acest eveniment. Cu toții trebuie sa înțelegem că accesul în Târgul de Crăciun organizat de Primăria Constanța se face în conformitate cu normele legale în vigoare”, au mai precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*