Societatea comercială Polaris M Holding angajează șoferi de camion pentru Mangalia și Năvodari

O parte din flota Polaris M Holding. FOTO Facebook
O parte din flota Polaris M Holding. FOTO Facebook

Deținătorii de permis de conducere pentru mașinile de tonaj mare au ocazia de a se angaja la societatea de salubritate, Polaris M Holding.

Societatea comercială Polaris M Holding angajează șofer pentru autocamion în Mangalia și în Năvodari. Detalii despre cerințele postului se pot obține la numerele de telefon 0241.740514, 0241.548.700 și 0733.102.899.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*