SNN reduce puterea Unității 1 a CNE Cernavodă pentru lucrări de reparație

Centrala Nucleară de la Cernavodă.

SN Nuclearelectrica SA (SNN) anunță că Unitatea 1 a CNE Cernavodă va funcționa la putere redusa, începând cu ora 01.00 a zilei de sâmbătă, 18 septembrie, în vederea efectuării unor lucrări de reparație la un echipament din partea clasică.

Potrivit SNN, reducerea de putere este necesară deoarece lucrările nu se pot executa cu unitatea la putere nominală.

„Reducerea de putere controlată și realizarea lucrărilor sunt pregătite și organizate conform procedurilor aprobate pentru a se efectua în deplină siguranţă”, au precizat reprezentanții societății.

După finalizarea activităților, Unitatea 1 va reveni la putere nominală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*