SNN a investit peste trei milioane de lei în dotarea unor instituții de învățământ din Constanța și Ialomița

SNN a investit peste trei milioane de lei în dotarea unor instituții de învățământ. FOTO Facebook Nuclearelectrica Oficial

Societatea Națională Nuclearelectrica (SNN) SA, prin campania de responsabilitate socială corporatistă „Creștem odată cu tine”, s-a implicat activ și complex, începând cu anul 2019, la nivelul comunității locale, în scopul îmbunătățirii condițiilor de trai, a accesului la educație și la servicii medicale de calitate.

„Una dintre ariile majore de dezvoltare derivate din nevoile reale ale diferitelor categorii sociale identificate de SNN a constat în dotarea, începând cu anul 2019, a laboratoarelor de fizică și chimie din 11 instituții de învățământ din județele Constanta și Ialomița, cu echipamente moderne care să faciliteze dobândirea unor cunoștințe practice, într-un climat atrăgător”, au precizat reprezentanții societății

Astfel, în urma implementării campaniei, cu un cost de 3.012.708 lei, aproximativ 8.000 de elevi și cadre didactice beneficiază anual de laboratoare moderne, echipate cu materiale educaționale de ultimă generație, completate de echipamente digitale și tehnică de calcul.

„Avem nevoie de dezvoltare sustenabilă pe termen lung și aceasta se poate realiza numai prin implicare directă, cu toate forțele, în domeniile care contează. În mediul complex de astăzi trebuie să realizăm că rezistența în timp a companiilor depinde de existența în mediu a unor resurse vitale, fie că vorbim despre forță de muncă înalt calificată, fie despre dezvoltare economică și bunăstare socială. Responsabilitatea caracterizează activitatea Nuclearelectrica la toate nivelurile de operare, de la producția de energie nucleară la impactul benefic asupra mediului înconjurător. Prin campania <<Creștem odată cu tine!>> ne dorim să aducem o contribuție de durată la crearea unor condiții mai bune pentru oameni”, a declarat directorul general Nuclearelectrica, Cosmin Ghiță.

În program au fost incluse următoarele unități de învăţământ:

  • Liceul Tehnologic “AXIOPOLIS” Cernavodă;
  • Liceul Teoretic “Anghel Saligny” Cernavodă;
  • Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară Fetești;
  • Liceul Teoretic “Carol I” Fetești;
  • Liceul Teoretic “Nicolae Bălcescu” Medgidia;
  • Liceu Tehnologic “Nicolae Titulescu” Medgidia;
  • Liceul Tehnologic “Dragomir Hurmuzescu” Medgidia;
  • Liceul Energetic Constanța;
  • Colegiul National “Mircea cel Bătrân” Constanța;
  • Liceul Teoretic “Ovidius” Constanța;
  • Universitatea Ovidius din Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*