SNN a anunțat că investește în școli pentru a crea noi generații de specialiști în domeniul nuclear

Centrala Nucleară de la Cernavodă.

Societatea Națională Nuclearelectrica (SNN) a anunțat că investește în școli pentru a crea noi generații de specialiști și pentru a-i atrage pe aceștia către domeniul nuclear.

SNN a menționat că a dotat Liceul Tehnologic „Nicolae Titulescu” Medgidia cu aparatura necesară petnru laboratoarele de fizică și chimie din liceu.

“Considerăm ca fiind deosebit de importantă implicarea directă în călăuzirea tinerei generații spre cariere de succes, indiferent de domeniu, astfel că ne implicăm activ în oportunități de a lucra cu ONG-uri și instituții din acest sector, ca parte a valorii si direcţiei noastre strategice Empatie şi Responsabilitate.

În 2020, am susținut costurile necesare pentru dotarea Liceului Tehnologic „Nicolae Titulescu” Medgidia cu aparatură și ustensile, echipamente, substanțe, recipiente, mobilier etc. a laboratoarelor de fizică și chimie din liceu, pentru a facilita dobândirea unor cunoștințe practice într-un climat atrăgător. Prin dotarea instituțiilor de învățământ, ne propunem oferirea celor mai bune condiţii de studiu, crearea unei noi generații de specialiști și atragerea acestora către domeniul nuclear”, a anunțat Societatea Națională Nuclearelectrica.

SNN a precizat că a făcut investiții de aproape 25.000 de lei, iar acestea ajung în fiecar an școlar la 250 de elevi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*