Viață și Sănătate: Dr. Simona Nicodim de la OCH, despre Diabetul Zaharat și complicațiile lui

Dr. Simona Nicodim - medic primar de diabet, nutriție și boli metabolice la Ovidius Clinical Hospital. FOTO CTnews.ro

Specialistul acestei luni este Dr. Simona Nicodim de la Ovidius Clinical Hospital, iar tema aleasă este diabetul zaharat de tip 2. Aflăm ce se întâmplă dacă diabetul nu este controlat și care sunt complicațiile date de acesta, dar și cum un pacient poate să trăiască fără probleme cu această boală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*