Șicanare în trafic pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța. Cei doi șoferi implicați sunt în custodia polițiștilor

O șicanare în trafic a avut loc, astăzi, pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța, iar cei doi șoferi implicați se află în custodia polițiștilor.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 29 aprilie a.c., în jurul orei 16.00, polițiști din cadrul Secției 2 au fost sesizați cu privire la faptul că doi bărbați s-ar fi șicanat în trafic, pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța, iar unul dintre ei l-ar fi amenințat pe celălalt cu un obiect tăietor-înțepător.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 2 Poliție, care au identificat și au oprit în trafic autoturismele conduse de cei doi bărbați.

Aceștia se află acum în custodia poliției.

Cercetările au fost preluate de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și sunt în acest moment în desfășurare, în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului.

Update 

Polițiștii au venit cu precizări în legătură cu acest caz.

“Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat că, între cei doi bărbați, de 36 de ani, respectiv 41 de ani, ar fi avut loc o șicanare în trafic, pe fondul unui conflict mai vechi, pe bulevardul Mamaia, în Mamaia Sat.

Cele două autoturisme ar fi intrat în coliziune, moment în care șoferii ar fi oprit vehiculele, iar bărbatul de 41 de ani ar fi coborât de la volan, amenințându-l pe celălalt cu un obiect tăietor-înțepător.

Ulterior, ambii conducători auto și-ar fi continuat deplasarea către municipiul Constanța, apelând numărul de urgență 112.

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 2 Poliție s-au deplasat către bulevardul Aurel Vlaicu, unde au interceptat cele două autoturisme.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, și cu aparatul din dotare, în cazul bărbatului de 41 de ani reieșind indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și linșitii publice, amenințare și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe, cercetările fiind preluate de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*