RAJA oprește joi, 18 martie, furnizarea de apă potabilă în Mangalia și Nicolae Bălcescu

Se oprește apa!
Se oprește apa. FOTO Arhivă

Pentru executarea unor lucrări de reabilitare și întreținere, RAJA SA va întrerupe joi, 18 martie, furnizarea de apă potabilă în mai multe cartiere ale municipiului Mangalia, precum și în comuna Nicolae Bălcescu.

Astfel, pentru executarea unor lucrări de reabilitare la nivelul Gospodăriei de apă – Castel Mangalia, furnizarea apei potabile va fi întreruptă în oraș în intervalul orar 09.30 – 17.30. Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din cartierele Dobrogea și Coloniști, precum și cei de la etajele superioare ale blocurilor din orașul Mangalia. Abonații din celelalte zone ale orașului vor avea apă cu presiuni scăzute. Tot în acest interval orar, la nivelul Spitalului Municipal Mangalia se va înregistra presiunea scăzută a apei și lipsa totală a acesteia la etajele superioare.

Totodată, pentru realizarea operațiunilor periodice de întreținere a rezervoarelor destinate înmagazinării apei potabile ce deservesc comuna Nicolae Bălcescu, RAJA SA va sista furnizarea apei în intervalul orar 08.00 – 16.00. Vor fi afectați de lipsa apei toți consumatorii din localitate.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă”, au transmis reprezentanții societății.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*