Și RAJA Constanța a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

Sediul SC RAJA SA. FOTO Adrian Boioglu
Sediul SC RAJA SA. FOTO Adrian Boioglu

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare meteo – Cod Galben de vreme severă cu precipitații, sub formă de ploi urmate de ninsori viscolite, care vor conduce la formarea de polei sau ghețuș, și intensificări ale vântului de 55 – 65 km/h și temporar peste 70 – 80 km/h. Ca urmare a acestor atenționări, RAJA SA a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență, în perioada 11 februarie 2021, ora 16.00 – 15 februarie 2021, ora 08.00.

Pentru a se interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea în funcționarea sistemelor operate, în cadrul Comandamentului au fost constituite zeci de echipe de intervenție, dotate cu utilajele necesare (wome, vidanje și pompe de mare putere), care vor asigura permanența în toată această perioadă la nivelul localităților deservite, din întreaga arie de operare.

Potrivit RAJA SA, angajații societății vor depune toate eforturile pentru menținerea serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare la parametrii optimi.

„Singurele probleme care pot apărea în funcționarea sistemelor de distribuție apă și canalizare, care nu țin de operativitatea echipelor noastre, sunt cele legate de lipsa energiei electrice – căderi de tensiune sau cabluri și fire de înaltă tensiune smulse de vânt. În aceste condiții, rugăm toți abonații să dea dovadă de înțelegere, pentru că RAJA va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce vor fi rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei electrice”, au transmis reprezentanții societății.

Totodată, aceștia fac apel către consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă și canalizare, pentru remedierea acestor situații într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societății, la numărul de telefon: 0241.924.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*