Sfatul bătrânilor din Ovidiu s-a întâlnit cu primarul George Scupra

Consiliul seniorilor din Ovidiu a avut cea de-a doua întâlnire cu primarul George Scupra. FOTO Primăria Ovidiu

Sala de consiliu a Primăriei Ovidiu a fost gazda întâlnirii cu numărul doi, a sfatului bătrânilor cu primarul George Scupra, la inițiativa acestuia.

 

Consiliul seniorilor din Ovidiu este format din pensionari din diverse categorii socio profesionale, oameni care sunt implicați activ în viață comunității din Ovidiu, Poiană și Culmea. La această ultimă întâlnire a fost prezentat raportul anual de activitate – administrativ, investiții, social, cultural și sportiv. Cu această ocazie s-a stabilt ca 10% din bugetul local pe anul 2018, să fie pus în dezbatere publică. Astfel se va stabili în ce mod sau spre ce proiect de interes local să fie alocat.

la sfârșitul discuțiilor a fost ciocnit un pahar de șampanie și s-au făcut urările prilejuite de Sărbătorile de Crăciun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*