Sfârșit de săptămână în siguranță alături de jandarmii constănțeni

Sfârșit de săptămână în siguranţă alături de jandarmii constănțeni. FOTO: IJJ Constanța

Efective sporite de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean Constanța vor fi zilnic la datorie în acest final de săptămână, cu misiunea principală de a acorda sprijin și îndrumare cetățenilor care se vor afla în spațiile publice, precum și pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale de natură penală sau contravențională.

Jandarmii vor fi prezenți în zonele aglomerate și la manifestările cultural-artistice și sportive desfășurate pe raza județului Constanța, pentru a acorda ajutor și informații utile în vederea asigurării unui climat de ordine și siguranță publică.

Astfel, vom asigura ordinea publică la evenimentele cultural artistice, culinare și sportive derulate în acest weekend în municipiul Constanța, respectiv „Anatolian Food Fest”, „Jazz Up Nobile”, „Filme în aer liber”, „Festivalul Sea Street”, „Târgul de Artă”, „Campionatul Național de Îndemânare Auto”, la spectacolele artistice din Parcul Teatrului „Oleg Danovski”, precum și la evenimentele cultural artistice din județul Constanța, respectiv „Festivalul Glasul Vieții” care are loc pe plaja Hollyday din Eforie Nord și la tabăra de vară „Atlantykron”, desfășurată în localitatea Capidava, sau cele desfășurate cu ocazia „Zilelor orașului Năvodari”, a „Zilelor orașului Ovidiu” și a „Zilei Comunei Pantelimon” .

Duminică jandarmii vor fi prezenți în Piața Ovidiu din municipiul Constanța pentru a asigura un climat de ordine și siguranță publică la ceremonia militară care va avea loc cu ocazia „Zilei Imnului Național”.

Având în vedere numărul mare de turiști care sunt pe litoral în această perioadă, militarii le recomandă tuturor participanților la aceste evenimente să se comporte în conformitate cu normele legale și cu regulile impuse de organizatori, să acorde o atenție sporită copiilor și să aibă grijă de bunurile personale. De asemenea, în cazul apariției unor fapte de natură a tulbura ordinea și liniștea publică să semnaleze imediat aceste aspecte forțelor de ordine prezente la fața locului sau să apeleze numărul unic de urgențe 112.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*