Primăria Medgidia organizează o amplă acțiune de colectare a deșeurilor electrice

Acțiune specială de colectare a deșeurilor electrice în Medgidia
Acțiune specială de colectare a deșeurilor electrice în Medgidia

Primăria Municipiului Medgidia alături de Asociația RoRec, organizează în luna iunie o acțiune specială de colectare a deșeurilor electrice. Aceasta face parte dintr-o amplă campanie organizată cu ocazia Zilei Mediului în peste 20 de județe din țara noastră.

În municipiul Medgidia, programul de colectare se va desfășoară în perioada 05 – 19 iunie prin Serviciul de preluare a comenzilor de ridicare a deșeurilor electrice de la domicilii și sedii ale firmelor sau instituțiilor.

„Vrei să participi și să scapi de deșeurile electrice? Sună la 0800.444.800 sau intră pe www.colecteaza.ro și află cum te poți debarasa responsabil și corect de aceste deșeuri și ce premii sunt puse la bătaie! Cu un simplu apel la TelVerde 0800.444.800 (gratuit din orice rețea de telefonie mobilă sau fixă) sau prin completarea formularului de pe site-ul colecteaza.ro puteți face curat în casele și birourile dumneavoastră, eliberându-le de aparate electrice și electronice inutile. Totodată puteți câștiga premii de la partenerii programului!”, au transmis organizatorii campaniei

Cetățenii care au de predat deșeuri electrice sunt invitați să sune de luni până vineri între orele 09.00 – 17.00, la numărul gratuit 0800.444.800, sau să plaseze o comandă de preluare pe formularul de comenzi online colecteaza.ro. Firmele și instituțiile care doresc să caseze echipamentele electrice și electronice în conformitate cu legislația în vigoare care vizează managementul deșeurilor, pot da comandă atât prin TelVerde cât și online, pe site-ul colecteaza.ro. Pentru instituții și firme se oferă documentația necesară raportărilor fiscale și juridice.

„Echipele operatorilor locali parteneri vă vor suna în maximum trei zile lucrătoare de la plasarea comenzii, pentru a stabili ziua și intervalul orar de ridicare a deșeurilor. Important! Membrii echipajelor care ridică deșeurile de la domiciliu sau de la birouri operează în conformitate cu măsurile anti COVID-19: păstrează distanța minimă obligatorie față de deponenți, sunt echipați cu măști de protecție și mânuși, au mașinile dotate cu geluri și șervețele dezinfectante pe care le folosesc înainte și după fiecare preluare a unei comenzi”, au precizat sursele citate.

Cetățenii care vor preda deșeurile sunt rugați să poarte mască în momentul predării deșeurilor și al completării taloanelor de participare la campanie.

Participanții la această campanie au șansa de a câștiga și premii, constând în produse electrocasnice, tombola urmând să aibă loc în data de 20 iunie, la ora 10.00, la Primăria Municipiului Medgidia.

„Dacă participi la Ziua Mediului, sărbătorești fără vechituri electrice și poți câștiga si un premiu special! Premiile puse la bătaie sunt patru blendere Tristar, patru mixere de bucătărie Tristar și patru mașini de călcat Tristar! Ce mai stai pe gânduri? Cere detalii la 0800.444.800 sau intră pe www.colecteaza.ro! Cu un singur apel reciclezi și te bucuri de premii! Sute de premii își așteaptă câștigătorii în toată țara!”, au mai transmis organizatorii acțiunii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*