Serviciul Pașapoarte și Permise auto Constanța nu are program cu publicul între 26 aprilie – 1 mai

Serviciul regim permise și înmatriculări Constanța. FOTO Cătălin SCHIPOR

Serviciul Pașapoarte și cel Permise Auto au program special de sărbătorile pascale, activitatea fiind temporar întreruptă.

Reprezentanții Prefecturii Constanța au transmis că în perioada 26 – aprilie – 1 mai, Serviciul Pașapoarte și Permise auto nu lucrează cu publicul. Candidații la examenul auto care au fost programați sa susțină proba teoretica pentru obținerea permisului de conducere în data de 30 aprilie sunt reprogramați, din oficiu, pentru data de 4 mai.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*