Serviciul Evidența Persoanelor din Constanța are program special înainte de alegerile locale

Serviciul Evidența Persoanelor din Constanța are program special înainte de alegerile locale

Pentru a veni în întâmpinarea nevoii constănțenilor de preschimbare a documentelor de identitate până la scrutinul din data de 27 septembrie, Direcția Locală de Evidență Persoane va avea program special în următoarele două săptămâni.

Mai exact, în perioada 14 – 25 septembrie 2020, în zilele de luni, marți, miercuri și vineri – în intervalul orar 08.30 – 14.30 se vor primi documente pentru programările realizate online, iar între 14.30 și 16.30 vor depune documente persoanele care nu au reușit să se programeze online până la 25 septembrie.

Pentru intervalul orar 14.30 – 16.30 depunerea se va face în baza unei programări la ghișeul restituiri pentru ziua în curs. De asemenea, programările se vor face în limita a 60 de solicitări pe zi.

Totodată, în zilele de joi, între 10.30 și 12.30 se vor primi documente cu programare pentru ziua în curs, iar între 12.30 și 18.30 vor fi onorate programările online, iar sâmbătă, 26 septembrie, Serviciul Evidența Persoanelor va primi și elibera documente în intervalul orar 08.00 – 16.00.

Duminică, 27 septembrie, programul SEP va fi în intervalul orar 07.00 – 21.00, după cum urmează:

  • între 07.00 și 18.00 se vor soluționa atât cărți de identitate, cărți de identitate provizorii, cât și vize de reședință;
  • între 18.00 și 20.00 se vor depune documente doar pentru cărți de identitate provizorii și viză de reședință;
  • între 20.00 și 21.00 programul va fi doar pentru eliberarea documentelor de identitate.

Pentru persoanele care nu ajung să-și preschimbe actele de identitate în această perioadă, Biroul Electoral Central a anunțat că documentele care au expirat în perioada 1 martie – 27 septembrie sunt valabile, iar persoanele respective își pot exercita dreptul de vot în baza acestora.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*