Stagiunea Estivală a Artei Spectacolului aduce emoție și cultură la Teatrul de Stat Constanța în lunile iulie și august

SEAS aduce emoție și cultură la Teatrul de Stat Constanța în lunile iulie și august

Teatrul de Stat Constanța pregătește un eveniment cultural impresionant pentru vara acestui an. Stagiunea Estivală a Artei Spectacolului (SEAS), care se va desfășura în lunile iulie și august, aduce o selecție variată de spectacole de teatru și muzică produse de instituții culturale din întreaga țară.

Finanțată de Consiliul Județean Constanța și cu sprijinul Primăriei Constanța, stagiunea are ca scop oferirea de oportunități de divertisment și cultură constănțenilor și turiștilor care aleg să petreacă vara pe litoralul românesc.

Spectacolele vor avea loc în trei locații diferite: Teatrul de Vară Soveja, Parcul Arheologic de pe Bulevardul Ferdinand și Sala Studio a Teatrului de Stat Constanța. Programul este unul bogat și divers, cuprinzând reprezentații ale unor prestigioase instituții de teatru din țară.

Primul spectacol din stagiune, „Lysistrata, dragostea mea”, prezentat de Teatrul Național „Vasile Alecsandri” Iași și regizat de Zalán Zakariás, va avea loc vineri, 14 iulie, la ora 21:00, la Teatrul de Vară Soveja. Urmează o serie de alte spectacole captivante, precum „Actul de căsătorie” prezentat de Teatrul Evreiesc de Stat București și „Soacra cu trei nurori” prezentat de Teatrul Dramatic „Fani Tardini” Galați.

Pentru cei interesați să participe la eveniment, organizatorii au lansat campania promoțională early bird, prin care primele 150 de bilete la spectacolele desfășurate la Teatrul de Vară Soveja și primele 50 de bilete la spectacolele din Parcul Arheologic vor avea un preț redus de doar 30 de lei. După epuizarea acestor bilete, tariful va fi de 50 sau 60 de lei, în funcție de spectacol.

Biletele pot fi achiziționate de la agenția de bilete a Teatrului de Stat Constanța din bulevardul Tomis nr. 97, de la Info Desk City Mall sau online, prin intermediul platformei MyStage. În ziua spectacolelor, biletele vor putea fi cumpărate și de la casele de bilete de la Teatrul de Vară Soveja, Parcul Arheologic și Sala Studio, cu câteva ore înainte de începerea reprezentațiilor.

SEAS aduce o atmosferă vibrantă și oferă oportunitatea de a experimenta diverse genuri teatrale și muzicale, cu spectacole prezentate de actori și artiști talentați. Este un eveniment care își propune să îmbogățească oferta culturală a Constanței și să ofere publicului momente deosebite de divertisment și rafinament artistic.

Pentru detalii suplimentare și programul complet al stagiunii, puteți accesa site-ul oficial al Teatrului de Stat Constanța sau contacta agenția de bilete a teatrului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*