Serviciul de Evidența Populației are program prelungit special pentru referendum

Centrul de Informare Cetateni Serviciul Public Comunitar Local de Evidența Persoanelor. FOTO Cătălin Schipor

Serviciul Public Comunitar Local Evidența Persoanelor din cadrul Primăriei Municipiului Constanța își suplimentează programul în acest weekend-ul 6-7 octombrie.

Astfel, ghișeele SPCLEP sunt deschise în aceste zile în intervalul orar 7:00-21:00. Decizia a fost luată pentru ca toți cetățenii municipiului Constanța să îți poată exercita dreptul de vot la Referendumul pentru familie.

Toți cei care au acte de identitate expirate sau pierdute se pot prezenta la Serviciul Public Comunitar Local Evidența Persoanelor pentru obținerea documentelor. De asemenea, toți cei care și-au depus cereri pentru eliberarea actelor de identitate anterior datei stabilirii programului pentru referendum și au termen de ridicare pe 8 sau 9 octombrie, pot veni să își preia documentele mai devreme, adică în zilele de 6 și 7 octombrie. Locuitorii municipiului care își vor depune în această săptămână documentele necesare pentru eliberarea actelor de identitate, le vor putea ridica, sâmbătă și duminică.

Reamintim faptul că pentru depunerea documentelor, solicitanții trebuie să aibă actele de stare civilă și dovada adresei de domiciliu, original și copie. De asemenea, este nevoie și de prezența proprietarului spațiului de locuit (sau se va prezenta o declarație notariala cu acordul acestuia pentru a vă stabili domiciliul în imobilul său). În lipsa unuia dintre documentele menționate, solicitanții vor putea primi cărți de identitate provizorii, valabile maximum 1 an.

Ghișeele SPCLEP din CITY PARK Mall vor fi deschise în zilele de 1,2,3,5 octombrie în întervalul orar 8:30-16:30, iar pe data de 4 octombrie, în intervalul orar 9:30-12:30; 15:30-18:30.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*