Serviciul Caziere din cadrul IPJ Constanța afectat de lucrările ENEL din zonă

Sediul Inspectoratului de Poliție Județean - IPJ Constanța. FOTO Catalin Schipor
Sediul Inspectoratului de Poliție Județean - IPJ Constanța. FOTO Catalin Schipor

În urma unor lucrări programate ale ENEL în zona IPJ Constanța, activitatea Serviciului de eliberare a Cazierelor este afectată.

Ca urmare a unor lucrări pe care distribuitorul de electricitate le va desfășura în zona IPJ Constanța, la data de 18 octombrie, programul pentru eliberarea cazierelor judiciare va suferi modificări.

La această dată, cetățenii pot solicita eliberarea documentelor în intervalul orar 14:00-22:00.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*