Sensul giratoriu de la intersecția bulevardului Mamaia cu bulevardul Aurel Vlaicu, amenajat definitiv

Sensul giratoriu de la Intrarea în Mamaia. FOTO Primăria Constanța

Primăria Constanța a anunțat că în urma monitorizării valorilor de trafic, sensul giratoriu construit provizoriu și-a dovedit eficiența și va fi amenajat definitiv, pentru a asigura fluidizarea traficului rutier și creșterea gradului de siguranță a conducătorilor auto.

Echipele Confort Urban continuă lucrările de reconfigurare a suprafeței carosabile. Potrivit proiectului, zonele cu spațiu verde vor fi extinse pe o suprafață de 2500 mp.

Reorganizarea zonei se va realiza cu păstrarea benzilor de circulație la dreapta (dinspre bulevardul Alexandru Lăpușneanu către Pescărie, dinspre Pescărie către stațiunea Mamaia și dinspre stațiunea Mamaia către bulevardul Aurel Vlaicu) pentru o fluență mai mare a circulației rutiere.

Amenajarea rutieră este corelată cu resistematizarea intersecției bulevardelor Alexandru Lăpușneanu și Aurel Vlaicu și planul de mobilitate aferent proiectului de reabilitare a bulevardului Alexandru Lăpușneanu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*