Sens unic instituit pe strada Farului din Constanța începând din 22 ianuarie

Sens unic pe strada Farului. FOTO Primăria Constanța

Un sens unic va fi instituit începând de marți, 22 ianuarie, pe strada Farului din Constanța, dinspre bulevardul Tomis spre strada Docherilor

Măsura a fost luată de Primăria Municipiului Constanța, prin S.C.Confort Urban,  pentru fluidizarea traficului rutier iar, de marți, conducătorii auto nu vor mai avea voie să intre pe strada Farului dinspre strada Docherilor. Șoferii sunt rugați să manifeste atenție sporită în zonă și să respecte semnificația indicatoarelor de circulație.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*