Semaforizarea va fi întreruptă în intersecția de la ICIL pentru câteva zile

Lucrări în intersecția de la ICIL. FOTO Primăria Constanța

Primăria Constanța anunță că marți, 24 octombrie, începând cu ora 08:00 și până pe 27 octombrie, sistemul de semaforizare din intersecția bulevardului 1 Decembrie 1918 cu bulevardul I.C. Brătianu va fi oprit total.

Aceasta măsură este necesară, conform proiectului de mobilitate urbană, care prevede modernizarea bulevardului Alexandru Lăpușneanu. Geometria intersectiei se modifică, fiind necesară relocarea elementelor sistemului de semaforizare. De asemenea, se vor înlocui corpurile de semaforizare vechi cu unele noi, complet echipate cu lămpi led. Totodată, instalațiile electrice vor fi înlocuite.

Până la repunerea în funcțiune a noului sistem de semaforizare, traficul rutier va fi dirijat de polițiști rutieri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*