Semaforizare întreruptă în intersecția bulevardului Ferdinand cu bulevardul 1 Decembrie 1918  

Semaforizare întreruptă în intersecția bulevardului Ferdinand cu bulevardul 1 Decembrie 1918. FOTO Primăria Constanța

Primăria Constanța anunță că semaforizarea este întreruptă în intersecția bulevardului Ferdinand cu bulevardul 1 Decembrie 1918.

Conducătorii auto care tranzitează această zonă trebuie să știe că, până pe 20 decembrie, sistemul de semaforizare din intersecție este oprit total pentru lucrări de modernizare. Traficul rutier va fi dirijat de către agenți de poliție, până la repunerea în funcțiune a sistemului de semaforizare.  Se montează stâlpi de semaforizare suplimentari și corpuri de semaforizare complet echipate cu lămpi led. Totodată, instalațiile electrice sunt înlocuite. În contextul noilor reglementări, rugăm conducătorii auto să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră” – Primăria Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*