Avarie pe conducta de alimentare cu apă de pe bulevardul Tomis. Mai multe cartiere nu vor avea apă până marți, la ora 17

O avarie majoră a fost înregistrată în cursul serii de luni pe conducta de alimentare cu apă de pe bulevardul Tomis, iar mai multe cartiere nu vor avea apă până marți la ora 17.

RAJA a anunțat luni seara că s-a înregistrat o avarie pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, de pe bulevardul Tomis (zona bl. T1) din municipiul Constanța. Reprezentanții RAJA au oprit apa și estimau reluarea furnizării acesteia marți dimineața.

“În urma decopertării terenului pe bulevardul Tomis, in zona blocului T1, echipele de intervenție au constatat că avaria produsă, este la nivelul zonei de îmbinare între conducta cu diametrul de 600 mm și cea de 450 mm. Echipele de intervenție au reușit să reia alimentarea cu apă pe conducta de 600 mm în jurul orei 03.00 noaptea. Pentru remedierea avariei pe conducta de 450 mm este necesară înlocuirea unui tronson pe o lungime de aproximativ 14 metri. Pentru executarea lucrărilor, s-au făcut manevrele de vane și a fost oprită furnizarea apei pe conductă”, a anunțat RAJA.

În această situație rămân fără apă potabilă la robinete consumatorii din următoarele zone:

– perimetrul delimitat de bd. Aurel Vlaicu – Aleea Cameliei – Adamclisi-Suceava – bd.Tomis;

– Zona delimitată de bd Tomis – Al.  Lăpușneanu – Poporului – Eremia Movilă;

– Perimetrul cuprins între bd. Tomis – Soveja – Primăverii – Farului;

– Zonele Tomis III Și Stadion.

Cartierele Tomis  1 și Tomis  2 vor avea apa cu presiuni scăzute.

Având în vedere diametrul conductei, dar și zona mare deservită, abonații afectați nu vor avea apă până marți, în jurul orei 17.00.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*