Ședință extraordinară cu un proiect de hotărâre pe ordinea de zi convocată la Medgidia

Primăria și Consiliul Local Medgidia. FOTO Cătălin Schipor

Consiliul Local al Municipiului Medgidia este convocat în ședință extraordinară, în după amiaza zilei de 21 iunie, începând cu ora 17.00

Pe ordinea de zi este un singur proiect de hotărâre care a mai fost prezentat și în cadrul altor ședințe. Este vorba de

„Modificarea si completarea H.C.L. nr.156/19.10.2017 privind aprobarea proiectului „Culture Eternity” finanţat prin Romănia – Bulgaria Cross – Border Cooperation Operational Programme, în parteneriat cu Primăria oraşului Elena –Bulgaria, precum şi a contribuţiei de 2% din bugetul proiectului“, inițiat de primarul Valentin Vrabie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*