Ședință extraordinară a Consiliului Local Medgidia

Vot în ședința de Consiliu Local Medgidia. FOTO Adrian Boioglu
Vot în ședința de Consiliu Local Medgidia. FOTO Adrian Boioglu

Consilierii locali au fost chemați în ședință pentru a vota trei proiecte. Întâlnirea va avea loc vineri, 11 noiembrie, începând cu ora 17.00. Iată proiectele de pe ordinea de zi.

  • Aprobarea rectificării bugetului local de venituri şi cheltuieli al Municipiului Medgidia, pe anul 2016
  • Aprobare a parteneriatului în cadrul Programului Operaţional Capital Uman 2014-2020, AP5/PI9.vi/OS5.1. ”Sprijin pregătitor pentru elaborarea Strategiilor de Dezvoltare Locală- oraşe/municipii cu populaţie de peste 20.000 locuitori”
  • Aprobarea proiectului ”Sprijin pregătitor pentru elaborarea strategiei de dezvoltare locală zonă marginalizată Medgidia” în cadrul Programului Operaţional Capital Uman 2014-2020, AP5/PI 9.vi/ OS 5.1. ”Sprijin pregătitor pentru elaborarea Strategiilor de Dezvoltare Locală”  – oraşe/municipii cu populaţie de peste 20.000 locuitori

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*