Ședință extraordinară a Consiliului Local Municipal Medgidia

Primăria și Consiliul Local Medgidia. FOTO Cătălin Schipor

Consiliul Local Municipal Medgidia este convocat într-o ședință extraordinară pentru a supune la vot două proiecte de hotărâri.

Ședința este programată pentru data de 8 ianuarie, începând cu ora 18.00, la Sala Sporturilor din cadrul Complexului Sportiv „Iftimie Ilisei” din Medgidia. Ambele proiecte de hotărâri sunt inițiate de către primarul Valentin Vrabie.

  1. Aprobarea utilizării excedentului bugetului local pentru acoperirea golurilor temporare de casă a secțiunii de funcționare și pentru finanțarea cheltuielilor secțiunii de dezvoltare în anul 2019
  2. Aprobarea structurii organizatorice, organigramei și statului de funcții ale Clubului Sportiv „Medgidia”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*