Ședință extraordinară a Consiliului Local Medgidia pentru validarea unui consilier și alegerea unui nou viceprimar

Primăria și Consiliul Local Medgidia. FOTO Cătălin Schipor

Consiliul Local al Municipiului Medgidia se întrunește în ședință extraordinară în după amiaza zilei de 29 aprilie, de la ora 17.00. Pe proiectul ordinii de zi sunt mai multe proiecte privind componența Consiliului Local și al Primăriei. 

Ordinea de zi a ședinței extraordinare este:

  1. Proiectul de hotărâre nr. 45 privind constatarea încetării de drept, prin demisie, a mandatului de consilier local al domnului Parpală Florentin și declararea ca vacant a locului de consilier local al Partidului M10
  2. Proiectul de hotărâre nr. 46 validarea mandatului de consilier local al domnului Becu Gabriel, următorul supleant înscris pe lista de candidați a Partidului M10
  3. Proiectul de hotărâre nr. 43 privind eliberarea din funcția de viceprimar al municipiului Medgidia a doamnei Luminița Vlădescu
  4. Proiectul de hotărâre nr. 44 privind alegerea viceprimarului Municipiului Medgidia, judeţ Constanţa – inițiator, Primarul Municipiului Medgidia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*