Ședință extraordinară a Consiliului Județean Constanța pentru „Casa Soarelui“

Consiliul Judetean Constanta CJC. FOTO Catalin Schipor

Consilierii județeni sunt convocați pe 21 mai începând cu ora 11.00 în ședință extraordinară.

Pe ordinea de zi se regăsește un singur proiect, inițiat de către președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țușuianu. Este vorba de un proiect de hotărâre pentru modificarea şi completarea HCJC nr. 298/2017 privind aprobarea formulării unei solicitări către Guvernul României, de emitere a unei hotărâri, pentru transmiterea unui bun imobil situat în municipiul Constanţa, str. Piatra Craiului, nr.4, din domeniul public al statului în domeniul public al judeţului Constanţa. Mai exact, este vorba de Centrul de Îngrijiri Paliative „Casa Soarelui“ din municipiul Constanţa, care a fost închis la 1 septembrie 2017.

S-a ajuns la această situație pentru că Direcția de Sănătate Publică nu a mai oferit cu titlu gratuit terenul pe care a funcționat centrul. Consiliul Judeţean Constanţa încearcă să preia sediul, urmând ca acesta să fie trecut în subordinea Spitalului Județean Constanța, fără a-i fi schimbată destinația.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*