Ședință extraordinară a Consiliul Local Valu lui Traian convocată pentru marți, 22 februarie

Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu
Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

O ședință extraordinară a Consiliului Local Valu lui Traian a fost convocată în data de 22 februarie, pe ordinea de zi figurând cinci proiecte de hotărâre.

Primarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi, convoacă ședință extraordinară a Consiliului Local al comunei Valu lui Traian, marți, 22 februarie, ora 12,00.Evenimentul va avea loc în sala de ședințe a Consiliului Local cu luarea măsurilor de siguranță care se impun situației actuale (purtarea de măști) în contextul epidemiei de coronavirus și pentru prevenirea riscului de răspândire la nivelul comunei Valu lui Traian a infecției cu virusul COVID-19.

Proiectul ordinii de zi este compus din următoarele puncte:

  1.  Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului local pe anul 2022, aprobat prin H.C.L. nr.24/08.02.2022.
  2.  Proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii unui act adițional la protocolul de colaborare încheiat cu Greenpoint Management SA.
  3.  Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii delegării de gestiune a serviciului de iluminat public pe raza comunei Valu lui Traian.
  4.  Proiect de hotărâre privind aprobarea scoaterii la vânzare a unei suprafețe de teren intravilan ce face parte din domeniul privat al comunei Valu lui Traian, cu exercitarea dreptului de preempțiune.
  5.  Proiect de hotărâre pentru modificarea inventarului bunurilor care alcătuiesc domeniul privat al comunei Valu lui Traian, pe anul 2022, însușit și aprobat prin H.C.L. nr.9/14.01.2022.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*