Ședință de îndată a Consiliului Local Municipal Medgidia

Primăria și Consiliul Local Medgidia. FOTO Cătălin Schipor

Consiliul Local Municipal Medgidia este convocat în ședință de îndată în cursul zilei de 27 decembrie, începând cu ora 14.00.

 

Pe Ordinea de zi sunt trei proiecte de hotărâri, toate fiind inițiate de către primarul Valentin Vrabie.

  1. Stabilirea impozitelor şi taxelor locale, a taxelor speciale, precum si a procedurii privind aprobarea scutirii de la plata a majorărilor de întârziere aferente obligațiilor bugetare de către persoanele fizice care au calitatea de contribuabili ai bugetului local al municipiului Medgidia, pentru anul 2019
  2. Aprobarea Actului adițional nr.2 la Contractul subsecvent de servicii nr.279/04.10.2018 aferent acordului cadru de prestări servicii nr.195/03.10.2017
  3. Aprobarea structurii organizatorice, organigramei si statului de functii ale Clubului Sportiv “Medgidia”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*