Constănțenii pot face plata online și pentru taxa de tramă stradală și a amenzilor contravenționale

Site-ul SPIT Constanța
Site-ul SPIT Constanța

Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța informează persoanele fizice și juridice că începând cu data 3 ianuarie sunt disponibile noi servicii online.

Accesând site-ul www.spit-ct.ro, constănțenii vor putea plăti online și:

  • plata amenzilor contravenționale accesând link-ul https://etax.spit-ct.ro/AmenziOnline, fără autentificare sau utilizând aplicația Etax Mobile SPIT Constanța pe telefoanele mobile, cu autentificare;
  • plata autorizației de circulație privind taxa folosire tramă stradală, secțiunea ”Plată alte taxe”.

Plata amenzilor contravenționale se realizează doar în baza procesului verbal de constatare a contravenției și a dovezii de comunicare a acestuia (proces verbal de comunicare, plic poștal sau alte dovezi).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*