Constănțenii pot face plata online și pentru taxa de tramă stradală și a amenzilor contravenționale

Site-ul SPIT Constanța
Site-ul SPIT Constanța

Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța informează persoanele fizice și juridice că începând cu data 3 ianuarie sunt disponibile noi servicii online.

Accesând site-ul www.spit-ct.ro, constănțenii vor putea plăti online și:

  • plata amenzilor contravenționale accesând link-ul https://etax.spit-ct.ro/AmenziOnline, fără autentificare sau utilizând aplicația Etax Mobile SPIT Constanța pe telefoanele mobile, cu autentificare;
  • plata autorizației de circulație privind taxa folosire tramă stradală, secțiunea ”Plată alte taxe”.

Plata amenzilor contravenționale se realizează doar în baza procesului verbal de constatare a contravenției și a dovezii de comunicare a acestuia (proces verbal de comunicare, plic poștal sau alte dovezi).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*